_covid-19

_covid-19

Ook ten tijden van Covid-19 staan wij voor u klaar. Onze kok, bediening en kantoorpersoneel helpen u graag bij het organiseren van uw feest of diner. Wij hanteren de maatregelen van het RIVM en het opgezette protocol van de Koninklijke Horeca Nederland. Hieronder vindt u enkele informatie betreft onze werkwijze:

Feest in de zaal & op locatie Helaas op dit moment niet mogelijk
Wanneer u een feest in onze zalen in Rouveen of op locatie wilt geven, vragen wij u rekening te houden met het volgende; per 29 september mogen er bij een vaste zitplaats, reservering en gezondheidscheck 30 mensen aanwezig zijn. Vanaf 21:00 uur mogen er geen nieuwe bezoekers komen, en om 22:00 uur wordt er afgesloten. Tussen uw gasten moet wel nog steeds een afstand gehouden worden van 1,5 meter. Daarnaast mogen er aan een tafel maximaal 4 personen zitten, met uitzondering van huishoudens.

De dranken kunnen worden afgehaald aan de bar, hierbij geldt maximaal 2 personen aan de bar met 1,5 meter afstand tussen elkaar. Daarnaast zullen we in plaats van rondlopen met hapjesschalen verschillende plankjes maken voor elke tafel. Zo wordt het onderlinge contact geminimaliseerd. Wanneer er een buffet geserveerd wordt, zal dit per tafel af te halen zijn. Na afloop plaatsen de gasten het servies en glaswerk op een afwaskar.

Catering
Ons catering en keukenpersoneel werkt altijd al volgens strikte hygiëne maatregelen waardoor er in deze periode geen aanvullende maatregelen nodig zijn. De regels die binnen ons bedrijf gelden worden ook door het RIVM & hygiëneprotocol geadviseerd.

Medewerkers
Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw feest, ongeacht de maatregelen, tot een succes te brengen. Hierbij mogen onze medewerkers wel binnen 1,5 meter van uw tafel komen om de bestelling op te nemen, uit te serveren en af te ruimen. Daarnaast zullen zij onderling wel rekening houden met de 1,5 meter regeling.

Bezorging & afhalen
Bezorging en afhalen van bestellingen bij eet- en drinkgelegenheden mag. Hiervoor geldt dat er maximaal 3 gasten tegelijkertijd binnen mogen zijn, rekening houden met de 1,5 meter afstand. Bij bezorging geldt dat de catering bij de voordeur wordt afgeleverd om zo fysiek contact te vermijden.

Overig
Wij garanderen dat de openbare ruimtes, zoals sanitair, deurgrepen etc. regelmatig schoongemaakt zullen worden. Daarnaast bieden wij desinfecterende middelen aan, en zullen er op verschillende plekken posters hangen met basis- en hygiëneregels voor iedereen. “Alleen wanneer iedereen zich aan de maatregelen houdt, zetten we samen een stap vooruit”.

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw locatie? Wij denken graag met u mee