_koningsdag 2019

_koningsdag & -nacht

Na een geslaagde Koningsdag in 2018, zullen we ook dit jaar weer een groot feest organiseren in de Diamanthal. Dit jaar pakken we nóg meer uit dan vorig jaar. Naast de versierde fietsenoptocht, activiteiten in de hal, bands en dj’s zal er dit jaar een extra feest zijn. Namelijk tijdens Koningsnacht!! Dit wil je toch niet missen?

Koningsnacht 26-04-2019
Locatie: Diamanthal Balkbrug
Tijd: 20:00 – 01:00 uur
Kosten: €5,- online (excl. servicekosten) & €10,- deurverkoop (vol=vol)

Samen met EMPIRE en DJ Marthijn gaan we ervoor zorgen dat je deze avond niet snel zal vergeten. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Koningsdag 27-04-2019
Locatie: Diamanthal Balkbrug
Tijd: 11:30 – 00:00 uur
Kosten: gratis

Net als vorig jaar zal er een versierde fietstocht zijn die start bij de Welkoop in Balkbrug om 11:00 uur. Uiteraard zijn er prijzen te winnen voor de mooiste versierde fiets! Aangekomen in de Diamanthal staan er weer leuke activiteiten voor de kinderen klaar; springkussens, survivalbaan van Reestdal Outdoor, bungeerun, schminken, etc. Ook kunnen de kinderen weer op de vrijmarkt staan, daarvoor kan je je melden vanaf 11:00 uur bij de ingang van de Diamanthal.

Ook deze editie zal er genoeg zitruimte zijn om te genieten van een hapje/drankje, met gezellige muziek op de achtergrond. Ook komt Synoniem nog voor je optreden! Kinderen kunnen de gehele dag gratis ranja krijgen en tegen inlevering van een bonnetje (uitgedeeld op school) krijgen zij een portie popcorn of een lekkere pannenkoek. “Uut ’t Veld” zorgt weer voor heerlijke stukken vlees en wij voor de rest. Zo hoef je niet naar huis om te eten, maar kan je gewoon bij ons blijven! Ideaal toch?

Dacht je dat dat alles was? Natuurlijk niet! We hebben het nog niet eens gehad over de avond.. Dan barst het feest pas echt los, Big John komt optreden. Ook DJ Marthijn is weer aanwezig. De entree is gratis en de dranken/eten moet worden betaald met muntjes. Deze zijn verkrijgbaar naast de bar.

Bestel hier kaarten voor Koningsnacht Wacht niet te lang, vol=vol