_over Koggel

afbeelding

Patrick Koggel

eigenaar & eventmanager

Neem contact op Benieuwd naar de mogelijkheden?

_iets te vieren?

Al sinds 2012 is Koggel Events hét adres voor volledig verzorgde evenementenorganisatie, van catering tot materiaalhuur. Koggel Events creëert unieke belevenissen en staat voor sfeer, kwaliteit, maatwerk en ontzorgen. Dat doen wij met ervaren eventmanagers en een eigen koks, voor particulieren en bedrijfsfeesten van 10 tot 1.000 personen of meer. Alles is bij ons mogelijk.

Over Patrick Koggel
Patrick Koggel heeft het ondernemen in het bloed zitten. Als 15-jarige jongen tikte hij ooit een toiletwagen op de kop die hij verhuurde en met behulp van zijn broer op locatie kreeg. Later werden het tenten en sinds 2010 is het bedrijf zich gaan richten op complete feesten en partijen. De feestlocatie kan worden aangekleed van vloer tot kroonluchter, binnen of buiten, met een grote tent of in een bestaande ruimte.

Trotse eigenaar
Nu, 13 jaar na de aanschaf van de toiletwagen, mag Patrick zich trotse eigenaar noemen van een geoliede evenementenorganisatie. Samen met zijn gemotiveerde team ontzorgt hij daarmee tot ver buiten de regio zijn klanten door de organisatie van evenementen volledig over te nemen.

Iets te vieren? Koggel Events regelt het. 

Neem contact op Benieuwd naar de mogelijkheden?

_maak kennis met ons team

_opzoek naar een baan?

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van afwisseling? Werken in een jong, gezellig en enthousiast team? Stop met zoeken en solliciteer direct. Elke dag is (er) een feestje!

 

Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken!

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder

_mooie herinneringen!