_over Koggel

_iets te vieren?

Al sinds 2012 is Koggel Events hét adres voor volledig verzorgde evenementenorganisatie, van catering tot materiaalhuur. Koggel Events creëert unieke belevenissen en staat voor sfeer, kwaliteit, maatwerk en ontzorgen. Dat doen wij met ervaren eventmanagers en een eigen koks, voor particulieren en bedrijfsfeesten van 10 tot 1.000 personen of meer. Alles is bij ons mogelijk.

Over Koggel Events
Als 15-jarige jongen tikte Patrick Koggel ooit een toiletwagen op de kop die hij verhuurde en met behulp van zijn broer op locatie kreeg. Later werden het tenten en sinds 2010 is het bedrijf zich gaan richten op complete feesten en partijen. De feestlocatie kan worden aangekleed van vloer tot kroonluchter, binnen of buiten, met een grote tent of in een bestaande ruimte.

In 2020 heeft Patrick het bedrijf verkocht aan Patrijs Catering & Events. Patrijs is een bekende naam in Rouveen en omgeving en samen met het team van Patrijs gaan we voor nog meer mooie feesten in de buurt, en ver daar buiten.

Iets te vieren? Koggel Events regelt het. 

Neem contact op Benieuwd naar de mogelijkheden?

_maak kennis met ons team

_opzoek naar een baan?

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van afwisseling? Werken in een jong, gezellig en enthousiast team? Stop met zoeken en solliciteer direct. Elke dag is (er) een feestje!

 

Klik hier om onze openstaande vacatures te bekijken!

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel verder

_mooie herinneringen!