_Koggel evenementen

_Foud en Nieuw Party Balkbrug

In samenwerking met Café de Kroeg organiseert Koggel Events vanaf 2018 Foud en Nieuw Party Balkbrug. Na 3 succesvolle, uitverkochte edities zal er (afhankelijk van de regels rondom covid-19) in 2021 een 4e editie aankomen. Met z’n allen knallend het nieuwe jaar ingaan, wie zegt daar nou ‘nee’ tegen?

Naast  Henny Mecklenfeld (Café de Kroeg) en Koggel Events zitten Naomi Baas en Joost Oostra ook in de organisatie. Naomi kwam met het geniale idee om een feest tijdens oud en nieuw te organiseren en Joost zorgt voor het licht en geluid. Een prachtig team om samen een spetterend feest neer te zetten!

Op de hoogte gehouden worden? Volg ons op Facebook!

_Koningsnacht/dag Balkbrug

Sinds 2018 organiseert Koggel Events in samenwerking met Café de Kroeg; Koningsdag Balkbrug. De Diamanthal werd de afgelopen jaren compleet omgetoverd. Overdag waren er diverse activiteiten voor de kinderen en voor de ouderen was er muziek op het horecaplein. ’s Avonds barstte het feest echt los.

 

In 2019 is ook Koningsnacht erbij gekomen. De dag voor Koningsdag wordt dan alvast de verjaardag van de koning goed gevierd. Van 20:00 tot 01:00 uur was het één groot feest in de Diamanthal. In 2019 was de Empire Coverband aanwezig, samen met DJ Marthijn.

 

Helaas hebben wij wegens covid-19 in 2020 geen Koningsdag kunnen organiseren zoals we hadden gewild. We hopen uiteraard dat we in 2021 het feest dubbel en dwars kunnen inhalen.

 

Koningsdag is vrij toegankelijk, voor een eventuele Koningsnacht zijn toegangskaarten verplicht.

Meer informatie over Koningsnacht/dag? Klik dan hier

_Koggel Balkbrug Run

23 jaar lang heeft de Stichting Duursport Promotie Balkbrug de Beverwijkloop georganiseerd. Het nieuwe bestuur heeft besloten deze run in een compleet nieuw hardloopjasje te steken. Dit betekende voor 2019 dat we door zijn gaan als Koggel Balkbrug Run. Een compleet gewijzigde route langs de Ommerschans.

 

Vanaf 2019 jaar zijn er verschillende afstanden. Voor de kids zijn er 2 afstanden, 600m en 1300m. De volwassenen kunnen kiezen uit 2 afstanden, de 5km en de 10km. Ook aan bedrijven is gedacht, zij kunnen ook de 5km of de 10km lopen.

 

Als laatste is er een kroegenrun, samen met een partner een parcours afleggen van 600 meter terwijl een meter-bier (gevuld met water) zo vol mogelijk moet blijven. Het duo dat het snelste over de finish is met het meeste water, die wint!

 

Helaas hebben wij wegens covid-19 in 2020 geen Koggel Balkbrug Run kunnen organiseren zoals we hadden gewild. We hopen uiteraard dat we in 2021 de run gewoon weer mogen organiseren!

Meer informatie? Klik dan hier!