_Koggel evenementen

_Foud en Nieuw Party Balkbrug

In samenwerking met Café de Kroeg organiseert Koggel Events vanaf 2018 Foud en Nieuw Party Balkbrug. Na 2 succesvolle, uitverkochte edities zal er in 2020 zeker weer een 3e editie aankomen. Met z’n allen knallend het nieuwe jaar ingaan, wie zegt daar nou ‘nee’ tegen?

Naast  Henny Mecklenfeld (Café de Kroeg) en Patrick Koggel (Koggel Events) zitten Naomi Baas en Joost Oostra ook in de organisatie. Naomi kwam met het geniale idee om een feest tijdens oud en nieuw te organiseren en Joost zorgt voor het licht en geluid. Een prachtig team om samen een spetterend feest neer te zetten!

Op de hoogte gehouden worden? Volg ons op Facebook!

_Koningsnacht/dag Balkbrug

Sinds 2018 organiseert Koggel Events in samenwerking met Café de Kroeg; Koningsdag Balkbrug. De Diamanthal wordt compleet omgetoverd. Overdag zijn er diverse activiteiten voor de kinderen en voor de ouderen is er muziek op het horecaplein. ’s Avonds barst het feest echt los en ook dan is iedereen welkom!

 

Vanaf 2019 is ook Koningsnacht erbij gekomen. De dag voor Koningsdag wordt dan alvast de verjaardag van de koning goed gevierd. Van 20:00 tot 01:00 uur is het één groot feest in de Diamanthal. Dit jaar is Empire Coverband aanwezig, samen met DJ Marthijn.

 

Koningsdag is vrij toegankelijk, voor Koningsnacht zijn toegangskaarten verplicht. Nog geen ticket? Bestel deze dan snel en voorkom teleurstellingen! Hier kan je je kaarten kopen voor maar €5,- per stuk (ex. servicekosten)

Meer informatie over Koningsnacht/dag? Klik dan hier

_Koggel Balkbrug Run

23 jaar lang heeft de Stichting Duursport Promotie Balkbrug de Beverwijkloop georganiseerd. Het nieuwe bestuur heeft besloten deze run in een compleet nieuw hardloopjasje te steken. Dit betekent voor 2019 dat we doorgaan als Koggel Balkbrug Run. Een compleet gewijzigde route langs de Ommerschans.

 

Vanaf dit jaar zijn er verschillende afstanden. Voor de kids zijn er 2 afstanden, 600m en 1300m. De volwassenen kunnen kiezen uit 2 afstanden, de 5km en de 10km. Ook aan bedrijven is gedacht, zij kunnen ook de 5km of de 10km lopen.

 

Als laatste is er een kroegenrun, samen met een partner een parcours afleggen van 600 meter terwijl een meter-bier (gevuld met water) zo vol mogelijk moet blijven. Het duo dat het snelste over de finish is met het meeste water, die wint!

Meer informatie? Klik dan hier!