_evenementen verhuur

_alles onder 1 dak

Koggel Events verhuurt bijna alles wat u ook maar nodig kunt hebben bij het geven van uw feest of evenement. We zijn de partyservice in de regio van Zuidwolde, Hoogeveen, Dedemsvaart, Balkbrug, Ommen, Nieuwleusen en nog ver daarbuiten.

Bij verhuur kunt u denken aan bijvoorbeeld tenten, toiletwagens, koelwagens, inrichting en aankleding, verwarming, barbecues en catering.

Voor particulieren en bedrijven verzorgen wij tevens verjaardagen, bruiloften, geboorte, open dagen, bedrijfsfeesten en buurtfeesten. Het voordeel dat wij alles onder 1 dak hebben van materiaal tot catering, dat betekent dat u maar één aanspreekpunt hebt voor heel uw feest. Gemakkelijk en overzichtelijk, u wordt geheel ontzorgd. Voor vragen kunt u ons ten aller tijde telefonisch benaderen!

Een greep uit ons assortiment Bekijk hier onze folder!

_hulp bij evenementen organisatie

Bij de organisatie van een evenement komt een hoop kijken. Wij snappen met onze jarenlange ervaring als evenementenorganisatie als geen ander dat dat lastig kan zijn. Onze eventmanagers helpen u daarom graag bij de organisatie van uw evenement.

Wij adviseren u op basis van het type evenement, de locatie, het thema, het aantal gasten en uw budget. Met onze full-service dienstverlening kunnen we de organisatie volledig voor u uit handen nemen. Daarmee zorgen we onder andere voor de complete logistiek en op- en afbouw van uw evenement. Zo kunt er zeker van zijn dat aan alles wordt gedacht en u volledig wordt ontzorgd in de organisatie van uw evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

_mooie herinneringen