_uw evenement

_bruiloft

Trouwplannen? Ook voor uw bruiloftsfeest kunt u bij ons terecht. Aangezien elke bruiloft anders is, maken we graag een persoonlijke afspraak om bij u langs te komen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. We horen graag wat voor wensen en verwachtingen u heeft. Aan de hand daarvan maken wij een vrijblijvende, passende offerte. Mocht u behoefte hebben aan een tweede gesprek, is dit uiteraard ook mogelijk.

Van een compleet ingerichte feesttent tot en met de daar bijhorende aankleding, catering, personeel en toiletwagen regelen wij samen uw gehele bruiloft naar keuze. Alle materialen worden door ons team opgezet en aangekleed, en nadien weer afgebroken.

Zo kunt u onbezorgd genieten van de mooiste dag van uw leven!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden op uw locatie? Maak dan nu een afspraak

_bedrijfsfeest

Wilt u een geslaagd en zorgeloos bedrijfsfeest? Wij helpen u daar graag aan mee om dit tot een spetterend feest te maken, wij verhuren alle benodigdheden voor het bedrijfsfeest dat u wilt organiseren. Dit alles kan inclusief catering worden geregeld, wat wij op locatie bezorgen en verzorgen, tot aan de aankleding aan toe. Ook kunnen wij personeel regelen voor achter de bar en/of live cooking.

Wij hebben al ruime ervaring met bijvoorbeeld het verzorgen van:

  • Openingen
  • Open dagen
  • Personeelsfeesten
  • Beurs met (vele) standhouders

Kijk verder op de site voor alle mogelijkheden, maar u kunt ons ook uitnodigen voor een gesprek zodat wij samen met u de ideeën uit kunnen werken.

Iets te vieren? Wij denken graag met u mee

_evenementen

Een onvergetelijk evenement staat of valt met de juiste aankleding en materialen. Thema’s worden daarmee tot in detail doorgevoerd en feestgangers worden verzorgd met de nodige faciliteiten. Met onze evenmenten verhuur service bieden we een breed assortiment materialen en artikelen voor uw feest.

We verhuren (bijna) alles wat u maar nodig kunt hebben voor uw een goed georganiseerd feest, van barbecue en catering tot verwarming en koelwagen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw feest een onvergetelijke indruk achter laat.

Hulp nodig bij uw evenement? We helpen u graag

_koggel evenementen

Wij ondersteunen niet alleen (grote) evenementen, maar organiseren ze zelf ook. Denk hierbij aan Koningsdag en -nacht, Foud en Nieuw Party & Koggel Balkbrug Run.

 

 

Benieuwd naar wat wij organiseren? Kijk dan snel verder

_mooie herinneringen